Maanrakennus pitkällä kokemuksella Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä

VS Infra Oy tekee maanrakennusta ja louhintatöitä Uudellamaalla, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeen alueella. Tarjoamme palveluitamme yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksille ja julkiselle sektorille.

 

Kattavat maanrakennuspalvelumme sisältävät myös vesijohto- ja viemärisaneeraukset. Osaava tiimimme takaa turvallisen työskentelyn ja laadukkaan työnjäljen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Täyden palvelun maanrakennusyritys

Laaja osaamisemme ja tietämyksemme maanrakennusalalta mahdollistaa palveluidemme kattavan kirjon. Hoidamme paikalle kaikki työhön tarvittavat materiaalit ja työkalut, kuten putket, liitokset ja hitsaustyökalut. Halutessasi teemme urakan avaimet käteen -palveluna. 

 

Kysy lisää palveluistamme!

Louhintatyöt

Saat kauttamme louhintatyöt turvallisesti toteutettuina esimerkiksi rakennuspohjia varten. Palvelumme sisältävät:

  • räjäytystyöt
  • louhintatyöt kaivinkoneella
  • louheen poiskuljetuksen.

Teemme myös talojen pohjatyöt ja perustukset sekä salaojitukset.

Pyydä tarjous

Vesijohto- ja viemärisaneeraus

VS Infra Oy toteuttaa rakennusten vesijohto- ja viemärisaneeraukset vuosien kokemuksella. Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin, jonka aikana teemme saneerauksen tarpeen arvioinnin ennen urakan aloittamista. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät käyttöä. 

 

Vesijohdot ja viemärit on hyvä huoltaa ja uusia ennen kuin ne tulevat käyttöikänsä päähän. Näin vältytään suuremmilta vahingoilta.
Tilaa meiltä viemärin kuvaus ja kysy hinta räätälöityyn viemärin kuvaustyöhön.

Ota yhteyttä